Ćirilica  |  Latinica  |  English  |  
   
 

Novosti


Kalendar
novosti

Grane
novosti

Grupe
novosti
1 2 3 Sledeće
Novosti 1 do 10 od 30
Održano treće takmičenje u tucanju uskršnjih jaja
Nedelja, 16. April 2017.   |   Manifestacije
Na Vaskrs, 16.04.2017. godine na gradskom trgu u Surdulici održano je drugo po redu takmičenje u tucanju kokošijih jaja.
Surduličani dočekali Pravoslavnu Novu godinu uz Amadeus bend
Petak, 16. Januar 2015.   |   Manifestacije
Već po tradiciji za sve surduličane i ove godine organizovan je doček Pravoslavne Nove godine na gradskom trgu uz trubače i Amadeus bend koji su bili zvezde večeri.
Manifestacija Pesnici za decu- deca za pesnike
Četvrtak, 3. Oktobar 2013.   |   Manifestacije
Manifestacija Pesnici za decu -deca za pesnike održana je u organizaciji Biblioteke,, Radoje Domanović,, iz Surdulice i osnovnih i srednjih škola opštine Surdulica u okviru Dečije nedelje.
Prvi put na Vlasini trka „4elementa“
Sreda, 14. Avgust 2013.   |   Manifestacije
Proteklog vikenda na Vlasinskom jezeru održana je treća po redu trka „Četiri elementa“, održana u organizaciji saveza ekstremnih sportova.
Druga "Vlasinska regata"
Ponedeljak, 12. Avgust 2013.   |   Manifestacije
Da je Vlasinsko jezero idealno za održavanje regata i nadmetanje i zabavu ljubitelja kajakaštva, potvrdila je i ovogodišnja Vlasinska regata održana u subotu i nedelju. Posade više od 50 kajaka, ali i kanua i vodenih čamaca, iz cele Srbije prevalilo je put i od više stotina kilometara da se ponovo uvere da vožnja i nadmetanje u spretnosti na Vlasinskom jezeru zaista pruža posebno zadovoljstvo i užitak.
Vlasinsko leto 2013
Utorak, 16. Juli 2013.   |   Manifestacije
Završeno je 28. po redu Vlasinsko leto koje je održano od 11. do 14. jula u Surdulici i na Vlasini. Po oceni žirija pobednik ovogodišnjeg Vlasinskog leta je trubački orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, dok je za najboljeg trubača izabran Kristijan Azirović iz Bojnika. Za prvu trubu publike izbran je Siniša Stanković.
Završen „MEFEST“
Utorak, 16. Juli 2013.   |   Manifestacije
Međunarodni festival turističkog, ekološkog, sportskog i kulinarskog filma 17. po redu „MEFEST 2013“ koji se po prvi put održava na Vlasini, završen je dodelom nagrada najboljim autorima filmova. Za festival je bilo prijavljeno 240 filmova iz 30 zemalja, dok je njih 74 ušlo u zvaničnu konkurenciju.
Održana prva "Vlasinska somovijada"
Sreda, 10. Oktobar 2012.   |   Manifestacije
Na Vlasinskom jezeru je održana prva Vlasinska somovijada. Ovu manifestaciju je organizovalo Javno preduzeće „Direkcija za građevinsko zemljište i puteve”, upravljač Predela izuzetnih odlika “Vlasina” koje je imalo za cilj da smanji populaciju soma na Vlasinskom jezeru kao i da prezentuje ovo zaštićeno područje, kako je rekao šef službe PIO Vlasine Novica Stanković.
PRVA VLASINSKA SOMIJADA NA VLASINI
Sreda, 26. Septembar 2012.   |   Manifestacije
JP ,,Direkcija za građevinsko zemljište i puteve opštine Surdulica“ , Predeo izuzetnih odlika,,Vlasina“ organizuje SPORTSKO – REKREATIVNU MANIFESTACIJU " VLASINSKU SOMIJADU " 2012.
ODRŽANA PRVA "VLASINSKA REGATA"
Ponedeljak, 10. Septembar 2012.   |   Manifestacije
Od 7. do 9. septembra 2012. god. na Vlasinskom jezeru je održana prva međunarodna „Vlasinska regata“, revijalnog karaktera, sa osamdeset plovila iz Srbije i Bugarske.
1 2 3 Sledeće
Novosti 1 do 10 od 30
 
Opština Surdulica
Javne nabavke
Predeo izuzetnih odlika Vlasina
Surdulički Kulturni Centar
Progres
YouTube kanal
Katalog - Koprivštica
Katalog - Surdulica
Strategi? v ob?inite Surdulica i Kopriv?ica
Strategija u opštinama Surdulica i Koprivštica
Dunav osiguranje
Soulfood
Srbija.Moja zemlja.Moje putovanje
 
         
Turistička organizacija opštine Surdulica © 2011
Sva prava zadržana  |  Mapa sajta  |  Poseta: 1.605.769